Friday, October 5, 2012

header oh header

Assalamualaikum...


comel jer kucing kat atas tu kan??..

Dah lama tak post status aku sekarang... sebenarnya tak ada idea nak menulis sebab tu senyap je.. Aku sekarang sedang menyibukkan diri utk join segmen jer... pantang tengok segmen, kebarangkalian utk aku join adalah tinggi..hahaha~ tetiba~

sebenarnya aku ada masalah sekarang ni.... blog aku tak ada header ... boleh pulak ea.. mestila boleh tapi belog aku je la... ngee~

Aku dah banyk kali try buat header tapi semunya tak memuaskan hati... hmmmm seriously aku memang tak pandai buat header... TOLONG!!!... hundred percent aku tak pandai...

Bila aku tengok blog orang  lain semua header lawa-lawa tapi aku, hmmmm.... cedih pulak tetiba...  Aku sekarang tengah edit blog... tengah memperkemaskan apa yang patut... blog tu dah agak kemas sekarang puas hati la sikit cuma tak ada header jer lagi...

Dalam perkiraan aku, ingat nak tempah header jer kat sape2 tapi tengah tunggu masa yang sesuai nak buat senua benda tu... nampak memang senang, tapi kalau nak buat satu2 benda tu kena fokus... tang header tu nanti lar dulu yep...

mood: tengah pikir nak tulis tajuk apa dalam header tu.... <3

No comments: