Sunday, May 18, 2014

senaman ringkas



cuba amalkan ye :)




12 comments:

Maszie Fatah said...

salam...
info yg bagus tapi yg simple mcm nie pon xsempat nk buat...hehehee

IFA Athirah said...

bole apply utk yg ngadap 24jam lptop sbb buat thesis ni.haha

Puteri said...

Baru je buat. Lega rasa haha :D

Azwar Syuhada said...

Jomlah kita bersenam.. xD

Maria Firdz said...

Salam Ziarah dari blog Mialiana (^_^)

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

Siti Aisyah said...

Dtg follow dn jenjalan sini :)
#974 :) Jemput singgah blog saya
http://mydreamhigh123.blogspot.com

Mia Liana said...

bagusnya bersenam... ;)

# terima kasih sudi join... blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

MyCherita said...

Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #5 by mialiana.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

^^eKaTiKaH^^ said...

time2 mengantuk, elok buat ni. hehe

Fiqa Nsz said...


Datang dari segmen kak Mia :)
official blog --> http://fiqansz.blogspot.com
Dan jemput join giveaway fiqa dengan hanya melengkapkan 3 syarat mudah!

1). Infinite Last Romeo Giveaway

GRAND PRIZE / TOP REFERRAL (1 winner):
1x Infinite Last Romeo Official Album

LUCKY DRAW (16 Winners):
1x MP3 shuffle + 2GB Memory Card (All copy of Infinite Album in it)
1x INFINITE Replica Jersey (all members available)
2x INFINITE Special Limited Edition Button Badges
1x Infinite Key Holder
1x INFINITE Button Badge
2x Notebook
8x Topup RM5

Giveaway end: 15 Jun 2014


*Click on the link below to enter:
INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ


2). Segmen Saya Nak Doodle 48 Jam by Fiqa Nsz

Hadiahnya:
Peserta terawal x5 - Doodle
Peserta Random x5 - Doodle

Segmen Tamat pada 7hb Jun tepat pukul 1 AM.

*Klik pada link dibawah untuk menyertai:
SEGMEN SAYA NAK DOODLE 48 JAM BY FIQA NSZ

aniesa ahmad said...

bila dah ngadap laptop, tak sempat nak buat senaman :D

* singgah dari segmen kak mia :)

aRz MoHa said...

Mengadap depan komputer lama-lama pun tak bagus. elok juga bersenam.
Entry yang baik untuk para blogger.
BW dari blog kak Mia