Saturday, July 26, 2014

tampil sihat dengan Ephyra

 Assalamualaikum...
 
Alhamdulillah 15 Jun hari tu EPYRA dah selamat diterima… hadiah Epyra tu aku dapat sebab sertai GA Kak Mia Liana.. tak sangka pulak boleh menang… syukur Alhamdulillah … lepas dah dapat ephyra tu kena buat testimony penggunaan pulak… 



Ni gambar ephyra dan baju



Aku bersama epyra dengan bajuya sekali hehe

Mula-mula dapat epyra punyalah teruja sebab tak pernah dapat hadiah yang macam ni. Siap dapat baju free lagi ko.. haha.. then after a week aku pun cubalah.. mula-mula minum rasa wah sedapnya air ni rasa nak minum lagi je… hehehe… cuba epyra lambat sebab aku nak puasa.. nak try minum epyra masa puasa… alamaklumla puasa ganti hekhek..

aku minum epyra masa sahur dan masa berbuka.. seharian puasa tak rasa macam letih pun, kenyang je sepanjang hari.. alhamdulillah tuhan permudahkan.. kalau aku ni jenis yang kalau dah lama tak puasa, tiba-tiba start puasa balik, memang tak tahan. Sebab tak tahan lapar.. aku ni jenis yang kuat makan.. hehehe…  then aku rasa ok lah best sangat.. 

minum ephyra masa bulan puasa best sebab rasa kenyang jedan bertenaga. Boleh buat kerja-kerja lain lagi. bagi untuk kulit pulak, muka aku agak teruk jugak lah dengan jerawat, parut jerawatnya.. macam lagi lah.. di awal penggunaan dah nampak perubahan sikit. Jerawat makin mengecut.. muka pun makin bermaya.. 




 
SEBELUM                                   SELEPAS

gambar sebelum dan selepas penggunaan…
 

Selepas sebulan minum ephyra ni kulit pun dah cerah tak macam sebelum ni. Alhamdulillah. Lagi anjal dan berseri.. hehe.. boleh nampak banyak perubahan dan aku sangat puas hati. Nak raya ni kena la wajah berseri- seri.. ye idok?? Hehe

Bagi aku la, aku memamg cadangkan korang semua gunakan produk minuman ephyra ni.. memang berkesan sangat. Bagi korang yang tak suka makan ubat jenis pil boleh cuba yang ni sebab tak payah susah payah nak telan ubat bagai. 

Kalau korang pun berminat nak cuba produk ephyra ni boleh le ke FB mereka seperti yang tertera kat bawah ni. 

OFFICAL WEBSITE : http://www.oceanlife2u.com/
FANPAGE : https://www.facebook.com/oceanlife2u
TWITTER : https://twitter.com/Ephyra2u
INSTAGRAM : http://instagram.com/ephyra2u
TELEFON : 03-41417889
SMS : 019-3999238
EMEL : info@oceanlife2u.com
 
 

4 comments:

nuna said...

http://kasutkaca15.blogspot.com/2014/08/3rd-giveaway-pinafore-skirt.html


jom join. hadiah menarik menanti!

Syiera Firdaus said...

GOOD LUCK YEE :)

Syiera dari giveaway sama
http://sayasyiera.blogspot.com/2014/07/review-selepas-30-hari-ephyra-ternyata.html

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Mia Liana said...

Salam, terima kasih kerana sudi menyiapkan entri review Ephyra sendiri.

Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari Jumaat 15 Ogos 2014 (telah dipinda atas permintaan Puan Amiza)

Good luck ya... (^_^)