Wednesday, September 12, 2012

comeback!!

Assalamualaikum....

Hi korang sume..... setelah agak lama menyepikan diri dari dunia blog untuk sementara waktu, tiba2 hari ni rasa macam nak menulis pulak...

Bagus la 2 tajuk entry aku kali ni.... COMEBACK!! hehehe.... kemunculan diri ini setelah lama tidak mengkhabarkan diri kepad umum.... CEh ayat xboley blah... hahahaha.... tapi betul ke ayat aku tulis 2??? ahhh lantak lah.... hehehe....


Aku baru jer memulakan semester baru jadi sebab itulah agak sibuk sedikit..... dengan susun jadual kuliah la, nak buat add drop lagi.... fening fening.... tapi biasa la 2 cabaran sbg seorang pelajar.... minggu depan kuliah dah mula berjalan.... dan aku harap sem ni aku boleh carry on subjek yg aku amek ni.... huhuhu

Makin banyak sem, makin banyak susah pulak subjek yang kena ambik..... Tapi kalau subjek 2 xmencabar xde gunanya belajar asyik nak yang senang jer kan... redha jer la...  ^_^


No comments: