Tuesday, February 18, 2014

jom jana pendapatan yang lagi masyukkk

cara daftar adsense, cara daftar H12 Media Ads, Review H12 Media Ads, Apa itu CPM, iklan CPM H12 Media Ads, H12 Media Ads scam, cara jana duit online, cara buat duit, H12 Media Ads, daftar H12 Media Ads, h12 media ads, daftar h12 media ads, tutorial daftar h12 media ads, alternatif adsens 2014, alternatif nuffnang 2014, alternatif churp churp, cara daftar nuffnang, cara buat duit online

semalam baru je daftar h12-media ni. tunggu dieorang approved, then pagi ni dah boleh letak banner iklan dalam blog. sangat cepat diapproved, rasanya tak sampai 24 jam kot..

Aku letak benda ni sebab terpengaruh dengan feedback positif dari blogers yang dah letak benda ni dalam blog. pendapatan sangat lumayan tak payah tunggu lama untuk duit tu masuk dalam accout  h12-media kita...  cer google kalau nak tahu.

kalau korang nak daftar jugak klik je sini  h12-media dan ikut semua apa yang dieorang suruh buat..senang sangat.. 

kalau nak tahu macam mana cara nak daftar boleh refer SINI ye...

GOOD LUCK SEMUA!!! :)



No comments: