Thursday, January 3, 2013

review follower ke 500


Akhirnya blog buruk aku ni capai jugak follower 500 orang... Lama taw hahaha.. ok je sajer gurau- gurau... kali ni aku nak review blog Nabihah Ahmad..

501 tu sekali dgn blog aku, so kalau tolak blog aku jadi Nabihah yg ke 500 la... takkan lah owner pun nak dikira jugak... mane adil mcm itu... :)


doodle is art

klik header comel beliau untuk ke blognya...

nama blog Nabihah ialah dodle is art... comel sgt blog pinky awak... 
kalau korang senang terjah la blog beliau ye... itu jer nak cakap



5 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH :)

Delimasari said...

tahniah

ishy77 said...

wow..tahniah ..:)

aryanto said...

Hebrat :D>. 501 folowers, awak cuma 27 folowers.

aisyah najihah said...

tahniah !
eh, thnx tau sbb lwt n follow my blog aritu , done follow u back!
sori lmbt ye