Tuesday, March 26, 2013

Bonus RM50 Daftar Exabytes Angel Affiliate Program


RM50 bila mendaftar? Banyak tu kan. Siapa nak bagi. Tapi hanya dengan mendaftar dengan Exabytes Angel Affiliate Program sahaja korang akan diberikan bonus sebanyak RM50. Mudah bukan? dan dijamin.

Bagaimana nak daftar? Senang sahaja, dan semudah a,b,c..


1. Klik pada banner dibawah. 

Apabila korang klik banner dibawah, korang akan dibawa ke laman utama Exabytes. 


2. Pada laman web exabytes, scrool ke bahagian bawah sehingga korang jumpa Exabytes Angel Affiliate Program.

Klik pada bahagian tersebut dan pilih Sign Up. Macam biasa, isi segala maklumat yang diperlukan. Setelah selesai, korang dah dapat pun bonus RM50 dan korang dah boleh letakkan iklan di blog korang. Mudah kan?

Sebagai makluman, tiada syarat khusus untuk mendaftar dengan program affiliate ni. Sesiapa sahaja boleh mendaftar. Mudah kan? 

P/s : Bagi yang masih mencari, korang boleh la mencuba program affiliate daripada exabytes ni. Mana tau rezeki korang kat sini :)

#copypaste blog diana


2 comments:

Diana Azis said...

Dah cuba buat ke belum ni? Semoga berjaya :)

Farah Waheda Wahid said...

interesting ni... ^_^