Thursday, March 14, 2013

new look again



amacam korang? ok tak aku tukar pada blogskin? ok la tu kan... tapi header tu macam nak ubah la.. tak menarik... ada sape2 yang sudi buatkan aku header tak ? hehehe

sebenarnya tak reti sangat nak godek2 skin ni, tapi ntah macam mana malam tadi semangat berkobar2 nak tukar jugak pada skin ni... akhirnya jadila.... ingatkan susah, rupanya senang je la.. header tu jer yang kurang memuaskan hehehe.... 


1 comment:

Nurfaezah Abdullah said...

simple yet nice :) actually walaupun dah 1year plus sy berblog, til now sy mseh x tau apa tu blogskin. hehehe. serupa ke with this term 'blog template'?