Tuesday, April 2, 2013

kebosanan


tajuk post menunjukkan aku ni seorang yang pemalas kan huhuhu... bukan pemalas la.. cuma tahap kerajinan  tu kurang ok.. aku tak tahu la kenapa aku terlampau bosan pada saat dan ketika ini.. nak tengok cerita pon macam takde mood... plz la...


aku dah macam rilakuma tu hah... hehe

Esemen yang nak kena submit sebelum cuti midsem berlambak tapi bosan la mengadap benda yang sama... benda yang takkan habis... tambahan pula, lately ni aku penat sangat sebab join banyak aktiviti DPP yang sangat mendera fizikal dan mental... huhuhu... kena berjemur tengah panas... habisla kulit makin hitam jadinya.... :(


2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

comellah rilakuma tu... hu hu hu...geram pulak akak tengok...

azifah yazid said...

comel sgt kak farah :)