Monday, April 1, 2013

no tittle

tak ada motif letak gambar ni.. huhu

Jam sudah menunjukkan pukul 2.00 pagi.. tapi aku masih lagi bersengkang mata menghadap laptop dengan line internetnya yang slow mengalahkan siput vavi untuk menyiapkan assignment law… time macam ni biasanya aku dah lena dibuai mimpi indah...huh tension betul…!! assignment nak kena hantar sebelum pukul 12 tengah hari esok… sempat ke ni?? Huhu… keje last minit…

pliz la 3 page je pun... tapi tak taw nak tulis apa... pagi- pagi macam otak jadi blur sikit... tengok rumate tido bestnya... huhuhu

#mencelah kat sini sekejap sementara tunggu line laju sikit.. JOM SAMBUNG BUAT KERJA!!


1 comment:

Haruno Hana 하나 said...

silakan sambung kerja anda :P hehe