Thursday, May 30, 2013

feed blog url bermasalah?? Apakah??



ceritanya begini...aku nak ping entry kat pingje, kartikel, and so on tapi bila aku masukkan link entry aku dia tulis feed blog url bermasalah?? kenapa jadi macam tu?? takut la kalu tiba-tiba blog aku tak boleh bukak...

bila msukkkan link entry die jadi macam ni...



lepas tu macam ni...


lepas tu aku google la nak cari jalan penyelesaian,, tup-tup aku terbaca yang domain.my ni bermasalah... hoho... seram sejuk aku baca... so how?? macam mana nak buat ni? aku masih belum begitu arif dalam masalah macam ni... nak tukar ke blogspot balik ke macam mane??

sap-sape yang guna domain.my pernah jadi macam aku tak?? 

#risau ni....


1 comment:

Farah Waheda Wahid said...

x berapa nak tau sangatlah dear...however, semoga ada blogger yang boleh membantu... dan semoga mendapat jalan penyelesaian yer...