Saturday, May 25, 2013

salam sabtu :)



selamat pagi korang!! sihat?? kalau yang sihat tu Alhamdulillah... yang tak sihat tu cepat-cepat pergi klinik ambik ubat taw.. Jangan lupa makan ubat yer... Semoga cepat sembuh...

Hari ni hari sabtu, mesti ramai yang tengah bercuti kan temasuklah aku... selamat bercuti semuanya.. cuti sekolah pun dah bermula kan... best la sapa yang sekolah lagi tu ek...lagi seminggu nak masuk bulan Jun.. hmmm Jun that's mean final exam is coming... kelas belum habis sepenuhnya lagi sebab ada lecturer yang terajin pulak nak buat kelas plus nak buat kuiz untuk student-student kesayangannya... redha jer la... 

Hari ini aku tak buat apa-apa pun.. Semlam member ajak keluar g bandar pagi ni tapi takde mood pulak nak jalan-jalan... next sem boleh x?? hehehe~ melampau lama sangat tu...

Keputusan UPU, matrik, politeknik semua dah keluar kan... buat semua adik-adik yang dapat tu tahniah diucapkan dan belajar sungguh-sungguh taw... mesti korang tak sabar nak menempuh alam pembelajaran yang baru kan... Dah beli ke semua barang-barang yang dibawak ke sana nanti?? cek betul-betul nati ada yang tertinggal pulal nanti haru pulak jadinya... 

hari ni takde apa-apa yang menarik.. hari ni terajin pulak nak post entry ~walaupun tau takde orang nak baca huhu~ alamak teremo pulak... gurau-guraw jer... pagi ni just bw, follow rakan-rakan blogger dan tinggalkan jejak supaya dijejaki kembali hehe... 

that's all for now.. nak sambung bw rakan-rakan yang lain... (^_^)




No comments: