Tuesday, May 28, 2013

Panggilan Temuduga SPA #1

hi korang!! sihat? Aku sihat walafiat je.. Alhamdulillah... 
bulan mei ni banyak pulak rezeki yang datang.. syukur Alhamdulillah... maknanya kalau rajin berusaha pasti Allah akan tolong... 
Aku dapat 2 panggilan temuduga kerja kerajaan.. dua -dua dapat sebab aku isi SPA... Kalau SPA korang tau-tau jela memang lambat sebab banyak permohonan... aku dah lama isi tapi sekarang baru dapat huuhuhu... Aku antara insan yang terpilih dapat dua temuduga tu... 

ni panggilan untuk pegawai tadbir...



gambar tak jelas.. yang ni panggilan temuduga untuk konstabel wanita... polis tu hehehe

temuduga polis tu baru dapat taw semalam.. tu pun ada orang balai yang call.. terkejut monkey aku sebab tak pernah orang balai polis call aku haha.. aku ada buat salah ke??? lepas tu dia explain satu-satu... oooowwwwhhhhhhhhhh baru aku paham... aku dapat panggilan temuduga dan dia suruh aku pergi ambik surat tu kat balai polis dekat rumah aku haha... kelakar jer.. panik semacam jer aku ni...

tapi sayang.......

dua-dua aku tak boleh pergi temuduga sebab time tu aku tengah ada final exam.. bulan 6 is final exam huhuhu.... jadi aku dahulukan yang mana lebih penting... keputusan dibuat setelah aku berbincang dengan  my parents.. and mereka setuju dgn apa jer keputusan aku dan nak yang terbaik untuk aku....rezeki ada kat mana-mana.... jadi tunggulah aku habiskan ijazah dulu ~ a years to go~ xsabar3 :)

untuk sape-sape yang pergi temuduga tu good luck ye and buat yang terbaik taw (^_^) ....



#bangunpagilaparjekejenyahahaha

4 comments:

Mysara Ab Rahman said...

alhamdulillah..gud luk n wt yg terbaik ye..:)
mai baru je isi SPA..xtau la bile kan..

Farahin Izzati said...

good luck yer, farahin perhan g temudua SPA tapi nurse ^^
good luck for temuduga ^^

Tia Fatihah said...

alhamdulillah. sampai dua tu. takpelah. tak ada rezeki kan. insyaAllah mungkin rezeki dekat tempat lain.

JUK DIN said...

salam. semoga dpt first class degree n lulus temuduga nanti. InsyaAllah. done follow here. happy blogging!