Friday, November 7, 2014

1000 Follower ~ Akhirnya



Alhamdulillah!! 
akhirnya follower blog aku dah capai 1000 orang.. teruja sungguh haha... lepas 2 tahun baru capai jumlah ni... sebenarnya blog ni dah nak masuk 3 tahun dah... 

follower ke 1000 blog aku ialah Deanna Morni.. Tq awak sebab sudi follow blog saya... harap-harap semakin bertambah lah ye...

sudi-sudikanlah berkunjung ke blog beliau ye... eratkan silaturrahim... 

walaupun aku tau jumlah follower yang ramai tak menjamin traffic yang tinggi tapi aku tak kisah, asalkan aku puas dengan apa yang aku dapat... ye dok.. hehe







2 comments:

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum.. azie,

moga bertambah follower nie.. traffik pun bertambah k..

mselim3

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... suka dapat berkenalan dengan anda : Enty Khas : Cara nak dapat earning CPC,CPUV,Blogbuster, dan Sponsor Post

mselim3

pls: ambik tips nie k..