Saturday, November 1, 2014

selamat melahirkan baby girl




Alhamdulillah!! itulah perkataan pertama yang keluar dari mulut aku bila dapat tahu berita ni. excited tak terkata kerana dua-dua selamat. syukur...

pagi tadi masa tengah kerja dapat mesej dari my BFF bagitau yang dia dah selamat melahirkan baby girl. wah tak sangka jatuh pada tarikh hari ni... 1/11/2014.. 

aku jauh di Kedah, dia pulak ada kat Kelantan, memang tak boleh nak jumpa la.. sebenarnya aku tak sabar nak tengok wajah puteri my BFF.. mesti comel macam mak dia jugak.. tadi dah bagitau dia nampaknya tahun depan jugak la baru boleh jumpa sebab dah tak ade cuti panjang lagi.. cuti midsem pun dah lepas hari tu.. 

hari ni pun Che Ta dengan Zain pun dapat baby Girl jugak. tahniah buat mereka semua. dua-dua puteri ni berkongsi tarikh yang sama la..

Aku?? hmm tak tau bila nak dapat anak sebab belum kawen lagi hehe.. In Sha Allah ada la rezeki nak kawen tu... tunggu je la... 

buat kedua-dua puteri ni semoga menjadi anak yang solehah dan berbakti pada ibu dan ayah bila besar nanti ya.. Aamiinn...




No comments: