Tuesday, November 18, 2014

Panggilan Temuduga SPA #2


Alhamdulillah.. 
ni kali keempat aku dapat panggilan temuduga dari SPA . yang first dulu dapat panggilan temuduga penolong pengutkuasa tapi tak lepas.. takde rezeki huhu.. yang first tak update dekat entry sebab tak terfikir pon huhu... yang kedua dan ketiga di entry SINI. yang kedua dan ketiga tak pergi sebab ada final exam kat UUM.  

Kali ni dapat lagi.. Panggilan temuduga jawatan  Penolong Penguasa Imigresen Gred KP27..


kawan2 n parents pon suruh pergi.. mane tau kan ada rezeki.. 
tapi aku takut sebenarnya haha..nebes pon ada...huhu

macam-macam persoalan yang aku nak tanya sebenarnya...

Ada sapa-sapa yang dapat panggilan ni tak? ada yang pernah dapat sebelum ni? macam mana dia punya temuduga? ada ujian kecergasan tak? 
kongsi tips sikit hehe





4 comments:

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Wahh...good luck dik (^^,)

Anis Ifham said...

wahh, tahniah. takde tips nak dikongsi. huhu.

Siti Nurzafirah said...

Tahniah and all the best ~

Maria Firdz said...

Pergilah.. Bukan sng nk dapat...