Saturday, November 24, 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum...


follower: 317 org

Smile... Smile... Smile...  

saya suka blog sis Mia yang banyak update tentang perkara atau ilmu yang memberi faedah kepada blogger yang lain... thanks sis... saya suka... :)  




51 comments:

Mia Liana said...

terima kasih ya gee sudi join segmen kak mia ni... entri penyertaan lengkap.

IsmailDotCom said...

salam perkenalan, sudah follow azi :) dari segmen mialiana.com ini link saya http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/teman-pengganti-black-ft-malique-video.html

miz ruha said...

singgah dari segmen yang sama...
follow sini... ^_^

http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Carl Lesmana said...

hye done follow sini dari segmen mia liana =) http://sayaabel.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mysyah Holiday said...

Assalamualaikum.
Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 329

Jika sudi, jom join segmen syah pula.
InsyAllah ada hadiah. (Link)

Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

yana aina said...

yana dtg follow & BW ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Yaa Niee said...

:) Datang dari segmen yang sama :] Dah follow blog awak. Follow saya pulak ya ? http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking.html

Engku Muzahadin said...

Penat terbang tinggi-tinggi;
Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri. Dah lama FOLLOW sini! Salam Perkenalan :D

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

aynora nur said...

Saya pun dah join & folow awak...

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Najihah Hasin said...

bw here. datang dr segmen yang sama, have visit here and look new entri jgk yer... http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

hainom OKje said...

Datang dari segmen yg sama!

hainom OKje said...

Dtg dari segmen yg sama!

Muhd Ashraf Muizz said...

saya follow sini .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

Pecinta pink^^ said...

salam..dtg singgah melawat..dri segmen sme,,slm knalan ye..ada mase jmput singgah blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)

✖BossKucing✖ said...

BW+FOLLOW blog nie..#339
dr segmen sama http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html -->gudluck.. :)

nurazzah8 said...

Salam Perkenalan dan Salam Ukhuwwah,
datang dari segmen yang sama ..

datang sini follow dan blogwalking ...

silalah berkunjung ke sini ya:
http://nurazzah8.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Reena Shukri said...

reena singgah sini..dr segmen yg sama..:)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Ieta Mat Sa'ad said...

salam, singgah sini dari blog segmen Mia

Faqihah Husni said...

BW. Saya datang dari segmen yang sama.. Saya suka blog awak! :D


http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

Dari segmen sama :)

Raudhah Syafiqah said...

datang dari segmen sama :) visit mine..

http://minniegirlcrying.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Piepy said...

terjah dari segmen yg sama .. ^^
sy follow awk yew.. :D
http://julymasquerade.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Cik Zaniff said...

singgah sini dari segmen yang sama :
http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

salam kenal k & done follow

Fendy said...

singgah dan follow dari segmen sama...
http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

nunnaly said...

singgah. ehhh, awak pun join?

http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

afraa said...

salam. hi ! afraa dtg dr segmen same. done follow :)

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Eraz Fadli said...

Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

etuza said...

tang dari blog Mia Miliana..klik follow juga ya..http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

etuza said...

saya mohon maaf, saya kurang tahu nak follow google ya..minta maaf kalau ada kesilapan..try klik tadi..lain pula jadi...mohon maaf .

Azwar Syuhada said...

Datang terjah n Follow , dari segmen yang sama.. =)

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

yeenMiscelivious said...

salam.. yeen dari segmen yang sama
jemput singgah jika ada kelapangan ^^
http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Amira Farzmil said...

Blogwalking dan follow sinni ^_^
http://dongeng-farzmil.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
blogwalking dan follow balik ...

Farra Izzaty said...

Follow dari segmen yang sama ! :) jemput ke blog saya c:
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

deno said...

salam kenal! deno datang folow sini dari segmen yang sama! jemput la ke blog deno nanti ya... :)

http://www.dayangdeno.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-by.html

Cik Syida said...

salam kenal, kte dtg follow sini dari blog kak Mia :D

EMMYMAZLI said...

Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azira said...

dari segmen yg sma :)
done follow u ..

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Hatimi Tahirruddin said...

salam kenal dari segmen sama...
http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

Maria Menado~ said...

BW sinii lahh~~

singgah sini dari segmen sama.. =)

Gadis Cupcakes said...

Assalamualaikum .
came from the same segment . Already follow your blog
http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

hidayah zulkefli said...

jln2 sini. follow me too

http://misshdyh.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

pelengkap rusuk kiri said...

done follow dari segmen yang sama :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Sheera Aya said...

salam. singgah dari segmen yg sama. dah follow #374 & bw kamu. :)
singgah & follow sini juga ye kalau sudi.

http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nor Salmi said...

Ibu singgah dari segmen sama.
Dah follow sebelum ni..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mia Liana said...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

itu Akhil said...

salam pengenalan
dtg dr segmen yg sama..^_^
follower #382.

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mar Haini Abdul Rahim said...

assalamualaikum, salam kenal dari belog jcb :D
*keep in touch, keep blogging, keep smiling*
~ dari segmen yang sama, mar :)

Hazirah Muslim said...

dari segmen yg sama :)
jemput join :)
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

Nurul Filzah said...

Baru ada kesempatan nk BW dr segmen kak mia. Salam perkenalan. Jom singgah blog kita .