Monday, November 12, 2012

trip to Thailand yeayy!!

Assalamualaikum...


bestnya sekarang dah start cuti.. cuti just for 5 days only huhuhu... so, cuti- cuti ni nak buat ape ye?? 

tajuk entry tu xde kaitan dgn aku pown.. hehehe.. sebenarnya yang pergi Thailand tu rumate aku.. huwaaa nak ikut.. ngade jer ngeee.... rumate aku pergi trip ke Thailand dgn jkps dpp... bestnye... dia baru jer pergi pagi tadi... dia balik hari Jumaat ni... hamboiiii cuti sakan noooo...hehe

since rumate aku xde jadi aku terpaksa tido sorg2 dalam bilik for 5 days... takut la pulak tido sorg2... hmm ada sape2 nak temankan x?? ^_^

pyka,, sepanjang ketiadaan kau terpaksa la aku berdikari huhuhu ~tetiba pulak... kau pergi sana jgn lupakan aku ye~ rumatemu yg kesepian hehehe 

seronok sgt kalau pergi bercuti... aku harap nanti dia bawak balik la ole2 dari Thailand 2,, nak jugak merasa... :) :)


p/s: trip pergi Korea ada x???



8 comments:

MAZLIZA ABD RAZAK said...

bestnya....
mesti shopping sakan

permatabiru said...

cuti2 nie..haruslah g jenjalan baru best kan...uwaaaarhhhggg...nak pergi juga...mcm best jer kan..kan..

gee azie said...

@permatabiru

tu la pasal... nak pergi tapi xde org nak bawak huhu

gee azie said...

@MAZLIZA ABD RAZAK

harus laa hehehe

Nadiah_Rahman said...

best best .. knp x ikut skli ?

gee azie said...

@Nadiah_Rahman

xde org sponsor utk kite hehe

Nadiah_Rahman said...

hehe , yeke . xpe , kumpul duit , next time kitew g . ehe

gee azie said...

ok :)