Friday, June 1, 2012

berperang!!

Assalamualaikum...

nah kelengkapan perang!!




gambar di atas hnye gurauan semata2... jgn terkejut hehehe

Berbalik kepada cerita yg sebenarnye... hari ni tanggal 1/6/2012 maka bermulalah edisi kedua aku sebagai pelajar UUM menjalani final exam.. seprti yang aku tunjukkan jadual yg sebelum ni, lepas exam hari ni ak ada gap selama seminggu untuk study exam nanti 3 hari berderet... subjek exam nt 2 susah2 semuanye, terpaksalah study hard ni...

kelengkapan perang aku bukan yg mcm kat atas 2...



aku kena la berdamping dgn yg kat atas 2.. aku ni jenis yg malas, last2 minit baru aku study... xtaw la kenapa kemalasan ni terlalu menebal dalam diri aku... korang ada x tips nak hilangkan rase mlas?? hehe


No comments: