Thursday, June 14, 2012

singgah kejap!!

Assalamualaikum...

dah lama aku xupdate belog ni... dah bersawang sgt ni... hehehe.. aku bukan xnak update tapi bz sgt la... bulan 6 kan bulan exam tu pasal la xsempat nak lepak2 kat belog aku ni... lepas jer abis exam ni aku akan cuti sem 2 bulan jadi banyak la masa terluang aku... jd boleh la aku lepak belog2 blogger laen jugak... student biasa la kalau bz kan... even fb pown aku jarang2 bukak plus line wifi pown mcm siput~lembap... tapi bila hadap buku lame2 bosan nak termuntah pown ada...~ sabar jer laaa... ^_^

kalau ada masa nanti aku update lg yer... daaaaa

No comments: