Wednesday, June 20, 2012

enam hari lagi...

Assalamualaikum...


Aku sekarang sedang menghitung hari... ~bukan menghitung hari nk kawen yer~... aku sedang menghitung hari nak balik kampung... wahhhh xsabarnya nak balik kampung jumpa family, jumpa yang tersayang (yang 2 sudah semestinye la hehee)... exam tinggal 2 paper lg... excited giler nak balik ni... rasa macam dah lame sgt dok kat dalam hutan sintok ni.... mase gap exam seminggu hari tu ingat nak balik tapi xjadi pulak huhuhuhu... bersabar jer la xlama dah pown... excited nak balik tapi tiket  xbeli lagi ~ape daaa... lek uhhh aku naik bas dalam beli lambat2 pown xpe... ~ceh senang hati pulak... barang2 pown xkemas lagi masuk dalam kotak tunggulah dua tiga hari lagi ~cehhh padahal malas.. hehehehe 

masa cepat jer berlalu kan?? nanti kalau dah dekat rumah tup2 dah nak kena datang sini balik... apa nak buat hidup merantau la kata kan... ~ayat xboley blahhh...



No comments: