Wednesday, December 19, 2012

follow mengfollow kamuuu


selamat pagi semua... harap sihat- sihat semua... sekarang kat UUM ni dah macam cuti, ramai orang dah balik kampung sebab kebanyakkan kelas dah habis... line tenet pown dah agak laju hohohoh... Next week dah final exam... huhuhu nebes- nebes.... 

Entry kali ni aku nak cerita pasal follow mengfollow... ni bukan pasal aku nak buat segmen ke apa... ni pasal aku tak boleh nak follow blog korang yang tak ada follower widget.. sori sangat sebab kalau nak follow korang guna button follow yang come lote tu, tak boleh la sayang- sayang sekalian coz dah limit.. 


Kalau sape -sape yang follow blog aku, 99.9% aku akan follow korang balik... sebab aku ni jenis yang 'orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa'...faham semua... Habis tu yang tak ada follower widget mcm mane?? haa yang tak dapatlah aku nak follow... sori taw... nanti sayang- sayang sekalian letak taw benda alah tu kat blog ye... senang cikit aku nak follow korang balik... 

3 comments:

#JemahAwesome said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-5imply-swack.html

dEdEQ dE wIshEs said...

EWAHHH .. HEHE .. BLOG KITE FOLLOW X ? HOKHOK

azifah yazid said...

@dEdEQ dE wIshEs dah follow kamu yunk :)