Thursday, December 20, 2012

tahniah sis dan kepada mereka juga



semalam 19/12/12 result PMR keluar, jadi my beloved sister, adik aku yang keempat tidak terkecuali antara insan - insan yang ketaq lutut sebab nak pergi ambik result tu... hehehe

aku yang dok jauh ni pown nebes semacam jer, padahal zaman sekolah aku dah lepas pown... tumpang nebes utk adik hehe

semalam pukul 12 tengah hari macam tu aku call adik aku nak taw dia dapat bnyak mane... excited giler aku nak taw... dia cakap dia dapat 7A 1B weii!! Tahniah2!! aku bersyukur sangat sebab segala penat lelah dia  selama ni berbaloi... Alhamdulillah...  cayalah kau sis terer dari aku tu!! hehe.. aku dulu pown tak seterer kau... lalalaalala~

tak lupa jugak kepada sape2 yang result PMR semalam, tahniah aku  ucapkan... korang semua memang terbaik ah!! 

apa- apapun aku sangat2 berbangga dengan semua adik2 aku dan aku sayang mereka sangat2.... dan juga kepada my parents I LOVE BOTH OF U SO MUCH!!
LOVE MY FAMILY SO MUCH!! 
p/s: tunggu result SPM adik lelaki pulak


5 comments:

hananhadila said...

tahniahh jugak at adik akak :D

YeanSiiChenta said...

what a nice blog.. BW sini and follow kamu.. please come to my blog and follow me :)

Puteri Afiqah said...

tahnaih kat adik akak :)

azifah yazid said...

terima kasih semua :)

deno said...

tahniah buat adik kamu :)