Sunday, December 9, 2012

merasa juga akhirnya

Assalamualaikum....


sumber gambar: ntah blog sape2... mintak gambar taw (^_^)

Dah lama teringin nak rasa benda tu, akhirnya malam ni baru dapat... walaupun sedikit, tetapi nikmatnya memang tidak terkata... huhuhu... apa lagi DURIAN CREPE la... kesian kat aku, orang laen dah lame rasa, aku baru jer dapat rasa... tapi apa kesah, walaupun lambat at least ada... heheehe

Aku dah lama kempunan nak makan durian tu tapi tak terorder pulak, kat UUM ni ramai jer yg ambik order durian crepe, tapi aku jer yg malas nak order tunggu nak makan yang free jer... hehehe.. teruk bebenor aku ni... aku ni saje jer nak rasa bukan nak nak makan sampai kenyang... ikut orang kan, kalau orang laen makan aku pown nak makan jugak....

Alkisahnya begini,~ ceh tetiba... Ada membe datang bilik malam tadi.. mase tu aku tengah menyibukkan diri depan laptop tengah on9.... dia panggil aku, ingatkan ada apa la... pegi jer dekat dia, dia hulur durian tu... terkejut la aku... benda ada depan mata kowt... aku pown apa lagi, terus jer merasa... hmmmm nikamatnya, sedap sangat taw... dah lama agaknya aku tak makan durian ni... hehehe.... Ain nak lagi huhuhu... nanti aku nak makan lagi.. tapi kena beli sendiri la... 


5 comments:

pelengkap rusuk kiri said...

hi ! anda ditag :)

jemput join :) http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/nabila-medans-giveaway.html

iiima ❥ said...

sedapnye kita jer tak enah rasaa :(

azifah yazid said...

@iiima ❥
memang sedap awk... nt nak makan lagi... :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SEDAP KAN SEDAP KAN .. YUMMMMMY

azifah yazid said...

@dEdEQ dE wIshEs

sedpa sgt dear... :)