Monday, December 3, 2012

Happy Birthday to Them...

Assalamualaikum...



Hari ni 3.12.12 adalah lahir adik aku yg paling bongsu... tahun ni umur dia 4 tahun... tahun depan dah nak masuk sekolah... dah besar rupa- rupanya dia... rindu~

atas ni gambar adik -adik aku... yang tengah tu la birthday gurl... comel kan...

adik, selamat hari lahir.. kak Long rindu sgt kat adik.. jgn nakal2 taw.. nanti cuti ni kita jumpa... In sha Allah kak Long belikan adik hadiah :) 

Hari ni jugak merupakan hari Lahir kawan aku... Haslisa namanya... Dari first aku masuk u sampai sekarang kami kawan.. tambahan pulak, kami satu asrama, satu blok dan bilik sebelah menyebelah... Dia seorang yg baik dan happy go lucky... best dapat kawan mcm dia... :)

birthday gurl yg paling tinggi tu... 

kepada sahabatku Haslisa, selamat hari lahir... semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki... may Allah Bless you... gud luck in your study n your life.. dun 4get me...


3 comments:

Cik Yaya said...

comel2...^_^
hepi bufday to ur sis ye..beshnyer ade adik..yaya ank bngsu..huhu

azifah yazid said...

@Cik Yaya

thanks cik yaya :)

Hanif Idrus said...

Salam kenal….dan I follow sekali
U in my bloglist
Hanif blog bloglist
Check It Out!!!!
Check blog anda berdasarkan bloglist abjad
Every week saya datang melawat tapi dengan syarat always updated blog..hahahha