Sunday, December 2, 2012

seronoknya... ^_^

Assalamualaikum...

Pagi semua... Hari jumaat lepas aku ada cakap yg aku ada game futsal ->SINI kan... Hari ni pulak aku nak kongsikan beberapa keping gambar mase hari kejadian...

ni gambar pagi sebelum bertolak ke Pusat Sukan... berkabus bagai :)


yg ni pulak otw...

semangat hijau gitu hehe

ni mase perlawanan... yg kaler hijau tu kiteorang

Perlawanan tu kami kalah.. Tapi walaupun kalah kami enjoy sebab 1st time maen futsal hehe... maen sepak jer bola tu... kami punya semangat kesukanan tu tinggi... kami enjoy jer walaupun penat dan xcukup tido hehe... 

12 comments:

Che Rosliza Che mat said...

mesti seronokkan...

Maisarah Musa said...

singgah sini, :) awak di tag : http://greennyworldland.blogspot.com/2012/12/mega-giveaway-2012-by-lyanas-studio.html

azifah yazid said...

@Che Rosliza Che mat
seronok sgt kak :)

azifah yazid said...

@Maisarah Musa

terima kasih... :)

Miza Yusof said...

meriah je. takpe kalah menang adat pertandingan. yang penting pengalaman. awak keje TM ?

azifah yazid said...

@Miza Yusof

bukan... tu nama asrama... saya dok uum :)

Arjuna Silvera said...

ramai gurl take-up futsal sekarang...semangat harimau malaya telah menusup

Cik F said...

bestnya main dgn kawan2... menang atau kalah lain citerr :P

azifah yazid said...

@Arjuna Silvera
taw xpe.... :)

azifah yazid said...

@Cik F

betul tu... semangat tu yg penting :)

chot ok..! said...

nanti lawan game ftsal dgn sya plak yer..hee..

Singgah dan Berilah sedikit pandangan tentang entry ini kalau sudi..:)

http://chot91.blogspot.com/2012/12/blog-chot-di-di-ambush.html

tirahzairi said...

bestnyeee