Saturday, December 8, 2012

nak hadiah hebat tak???

Assalamualaikum....
Hai korunks2 hehe... ok straigh to da point....korang suka x kalau dapat benda free.... opkos la kan... aku lagi la, pantang dengar benda free terus nak grab... kalau dapat domain .my free korang nak??? free setahun jer.. lepas tu utk tahun tahun seterusnya kena bayar RM20 jer setahun... mahal tak?? bagi aku ok la 2... ok la 1st year dapat free... aku dah daftar cuma tunggu pengesahan jer... maybe 2-3 hari lagi baru dapat pengesahan... kalau korang berminat boleh la ke blog akak ni COKLATEYES untuk detail lagi.. aku nak cakap panjang2 xpandai... hehe...

Lepas korang dah masuk ke blog tu, pandai2 korang usha entry2 yg berkaitan... grab it now sebelum terlambat ... promosi ni sampai 25 Disember 2012 jer untuk 1500 yang terawal.... takkan nak tengok jer... jom la sama2 naikkan rating blog... (^_^)...


No comments: