Monday, December 31, 2012

tukar penampilan


Bulan 2 2013 genap lah setahun usia blog aku...tapi tarikh yang specific tu aku tak sure la ... tapi yang penting ianya bulan Februari... Mcm mana nak celebrate eh?? ada idea tak?? ngada jer lebih.... masuk tahun baru ramai yang nak tukar imej blog, tukar baju baru untuk blog... aku pown ada terfikir nak tukar baju lama blog aku ni... bosan kot... aku ni dah la tak berapa pandai nak edit blog kasi cantik kaw - kaw.. Jeles pulak tengok blog orang laen come- come huhu.... 

Aku ingat bila usia blog ni cukup setahun aku nak tukar la penampilan encik blog ni... sekarang tengah fikir nak letak kaler apa..... kaler apa yag sesuai ek??? hijau? kuning? merah lagi? purple? hmmm tak taw la... kena fikir yang kreatif sikit baru lah tak jemu korang nak masuk blog aku kan?? Harap -harap tak ada yang jemu la... kalau ada yang bosan aku mintak maaf taw :) Maklumla baru nak berjinak dalam penulisan... 

Banyak benda yang ada dalam kepala otak aku ni untuk tahun 2013 yang berkaitan dengan blog dan my followers... Semuanya dalam perancangan... In Shaa Allah aku harap ianya berjalan lancar seperti yang aku harapkan....

Korang kalau ada idea yang bernas untuk aku meningkatkan lagi kualiti blg aku ni share lah ye... aku terima jer segala pandangan dan idea idea kalian semua.... tQ :)


7 comments:

Farah Waheda Wahid said...

sekarang ni dah sweet dah blog awak... ^_^ tapi kalau nak upgrade pown apa salahnya...x sabar nak tengok perubahan... ermm...kalau dah tak nak pakai pinky...my lavender wud suits you kowt?

Farah Waheda Wahid said...

sekarang ni dah sweet dah blog nih...suka tengok jer...tapi kalau nak tukar pown apa salahnya... ^_^ and kalau nak tukar pown might be tukar kaler lavender ker? comelll jer... ^_^

Sheila Eiman said...

setuju dengan pandangan farah waheda wahid. blog awak dah sememangnya sweet... tak serabut.. loading pun cepat... tapi, apa yang penting ikut keselesaan awak dengan para pembaca... apa-apa pun, good luck sis..

azifah yazid said...

@Farah Waheda Wahid thanks.. I will think about it :)

dEdEQ dE wIshEs said...

PAKAI KALER UNGU MUDE

Miss Xyz said...

Saya setuju dengan pandangan dEdEQ dE wIshEs. Ungu muda warna lembut dan comei tomei

luqman zakaria said...

luqman pon dah tukar ..hehehe...thnx singgah arepnakbebel yer...dan nk ucap selamat tahun baru!