Tuesday, June 25, 2013

Akhirnya habis jugak




Syukur Alhamdulillah... Akhirnya aku telah barjaya menghabiskan exam last paper hari ni... mood happy sangat-sangat... tak sabar nak balik kampung lalalala

bukan main lagi aku... ada lagi kawan-kawan aku yang tak habis exam lagi... last exam dieorang 27/6... sabar je la ek sebab aku merdeka dulu... dah malas nak fikir lagi... sekarang nak enjoy!!

cuti dua bulan, puasa kat rumah dengan family... lama tak makan masakan mak... rindunya... barang-barang tak kemas lagi.. malas pulak nak buat semua benda tu... ada sape-sape nak tolong tak?? hehehe 

Sementara tunggu nak balik, nak marathon movie dulu sampai lebam... ek, boleh eh macam tu?? hahaha... kawan-kawan yang ada exam lagi tu jangan jeles ok... study-study!!


3 comments:

Mya said...

tahniah da habis exam! :))

azifah yazid said...

@Mya
thanks mya :)

Mimi Azirah said...

Syukur dh bis pun study