Tuesday, June 11, 2013

official 22


Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to you gee azie
Happy birthday to you

yeayy Happy birthday to me!!

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

it's been a year tak sambut birthday.. kali ni datang lagi... tapi angka semakin meningkat that's mean i'm getting old... kalau kawin anak dah 3 kot hehehe... oppss kawin jugak yang disebutnya~ dah gatal sangat nak kawin ke cik azie ooiiiiii... sabaq dulu nooo....hah kan dah terkeluar dialek kedah sudahh hehehe....

this year is still the same, sambut birthday sorang-sorang kat sini.. jauh dari family tercinta dan si dia tersayang.. tapi takpe still berhubung ok.. 

to my family thanks sebab ingat birthday along  
♥ you all...
(tak sabar nak balik jumpa semua)

thanks a lot to all my friend who are wishing  happy birthday to me, tak kisah lah through call, msg, fb, email, blog and so on, aku hargai semuanya.. that's mean korang ingat aku lagi... hehehe  ♥ ♥ ♥ ♥

to my crush thanks for the wish.. you are always the first wish birthday to me.. I  ♥ U...
balik nanti nak tuntut hadiah ye sayang hehe


2 comments:

Iehah Farihah said...

epy besday tu u dear..may ALLAH take care u tu always .

Princess Syazliyana said...

happy birthday :) jom nyanyi lagu 22- taylor swift hehe