Saturday, June 1, 2013

welcome again JUNE



hi alls!! 
sekejap je masa berlalu kan... kita dah masuk petengahan tahun 2013, iaitu bulan JUN... Jun ialah bulan kegemaran aku... opkos la kan sebab birthday aku kan bulan Jun..hahaha..

bila dah masuk bulan Jun ni, masa akan lagi cepat berlalu.. tup-tup dah nak puasa, lepas tu raya... for student macam aku opkos kena teruskan pengajian yang berbaki... 

btw, good luck for myself and all of you..

Aku harap Jun kali ni lebih bermakna dan lebih istimewa bagi aku...

June please be nice to me!!


1 comment:

Mya said...

eh kita pun ada tedy mcm tu! btw jum join segment mya :) http://sweettedy.blogspot.com.au/2013/06/segment-winter-blogwalking-by-mya.html