Monday, June 3, 2013

maksud di sebalik icon comel


hai alls!! 

ok.. tak nak merapu... straight to the point...

korang tengok kan kotak cbox aku yang comel lote tu... siap ada icon yang comel-comel gitu.. kalau korang tengok previous komen mesti korang tak taw apa maksud icon tu kan?? as a owner of course i know it.. sebab aku yang buat kan.. hahaha

ok.. so now aku nak terangkan maksud icon comel tu supaya korang faham and tak confiuss...ok let's do it...


bw - bw

:D - :D

follow - follow

 - hi

 - suka

 - blog

 - datang

 - singgah

 - :)

 - jalan jalan

 - terbang

 - lunch

 - sarapan

 - hello

 - <3

 - jom

 - hadiah

 - like

- ?

so sekarang korang dah tau kan selamat bericon lah ye semua hehehe

sayang korang semua....  



#maafkalaumenyusahkankorangsemua



No comments: