Thursday, June 20, 2013

mood bersepai


Hari ni aku terlebih rajin pulak nak buat marathon bw kat blog-blog korang
tapi hampeh sebab line ni macam siput sedut... punya la slow dan lambat... sakit pulak hati kita ni..

ramai orang dah balik takkan line slow jugak... adess hampeh punya line buat mood bw aku bersepai... cehh ayat macam ganas jer....hahahahaha

sabar jer la wahai hati~tetiba pulak emo... hehehe... 
nati kalau line laju aku sambung bw balik... sebab hari ni terlebih rajin kan...


1 comment:

Farah Waheda Wahid said...

line kalau semput memang jadi mood bersepai jadinya...