Saturday, June 15, 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com


Tetiba kan? Angin kus2 melanda dan terajin pulak nak buat segmen... wakakakaka...rasanya dah lama dah x organize segmen simple kat Bubblynotes... So, here I come...

This segmen dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang dan peluang pada semua blogger untuk turut follow, bloghopping dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww...he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblnotes.Com bermula dari hari ini, 15/6/2013, jam 11.30 pagi SEHINGGA 22/6/2013, jam 11.30 pagi... Aci tak? *_^... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join...Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers...ahaks... stalkers pun boleh... x ada masalah...masa untuk anda menonjolkan diri... ekekekekeke....

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog bubblynotes.com.
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ni, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL+C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 23/6/2013 sehingga 23/7/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!


17 comments:

Farah Waheda Wahid said...

thanks for joining & support...jangan lupa bloghopping dan juga follow peserta lain *_^

jangan lupa juga semak senarai peserta di sini...

http://www.bubblynotes.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-follow.html

Adam Faiz said...

Assalamualaikum & Salam Ukhuwah!
-Datang dari segmen yang sama,jom singgah sini pulak:
http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Nao Mei said...

Singgah melawat dan menyapa

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

nur amalina said...

berkunjung dari segmen yg sama..done follow..gud luck!
http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Hunny Kitty said...

good luck..blogwalking dari segmen yg sama...follow...jemput datang blog ai ye leh tgk kereta hello kitty comel..hehehe (teriklan lak!)

SyieraDahhari said...

assalamualaikum & hai Gee Azie ! Syiera datang dan follow melaksana amanah segmen ;)

http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

moge seyhat selalu :)

Mime MF said...

singgah dari segmen yang sama!:D

http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

cik kumbang said...

Blogwalking sini dari segmen yang sama :)
Gud Luck !!!

Cara check handphone kita original atau tidak
Free Header
50 Fakta Menarik Mengenai Kulit Kita

Mizz Aiza said...

membalas kunjungan dari segmen yang sama.. thanks sudi singgah.. good luck juga ya.. :D

Kenit Cinonet said...

datang sini membalas kunjungan :)

QasehnyaRania said...

singgah dari segmen yg sama.
dah lama follow sini :)

Nur Fatin Nabilah said...

singgah n done follow here dari segmen yang sama.
good luck :)

http://littlekakak.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Jie Susanos said...

Salam knal..bw sini..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum....

http://mselim3.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

mselim3 datang dari segmen yang sama....dah follow sini.

Hafiza AizZawa said...

segmen yang sama..fiza dah follow sini

http://ourmemoria.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Adhie Sunan Saifuddin said...

Membalas kunjungan dari segmen yang sama...Good luck untuk segmen ni done follow

Mia Liana said...

salam... mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html